Gastenboek

Geef een reactie.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
2 berichten.
Myrna schreef op 16/07/2017
Lieve Jeannine,
Ik heb je site bekeken en was er stil van. Zo open en zo eerlijk heb je over je leven verteld. Ik heb een klein deel ervan mee mogen maken. Ik ben heel blij dat je het geluk weer hebt gevonden bij Leo (in vind hem een lieve man) en bij je beelden. Ik heb de beelden bewonderd en ik vond ze heel bijzonder. Ik ben heel blij voor je dat jouw bijzondere gave de gelegenheid heeft gekregen zich te ontwikkelen. Ik zie ook dat je jouw gevoel en liefde daarin kan leggen.
Ik hoop nog heel veel beelden van je te mogen zien. Veel succes met je schitterende beelden.
Heel veel liefs,
Myrna
Daniรซlle Hinfelaar schreef op 11/07/2017
Lieve Jeannine,

Je bent een geweldige kunstenares die prachtige beelden maakt met een ziel.

Alle beelden zijn handgemaakt en niet uit een mal gemaakt en dat zie je ook. Elk beeld is weer uniek! Jeannine heeft een geweldig oog voor detail en neemt echt de tijd voor elk beeld. Zij maakt beelden van dieren, maar kan ook prachtige beelden maken van mensen ( levend en overleden) enkel van een foto of een herinnering! Ook de spirituele beelden die zij maakt, hebben een geweldige uitstraling!

Ik vind het fantastisch om te zien hoe jij elke keer weer beelden kan creรซren die mensen raken. Ik raad jou echt aan, aan iedereen die een prachtig en goed gelijkend beeld willen hebben van hun dierbare.

Liefs,

Daniรซlle